Zero, zero


1. Një herë në vit

Muzika & orkestrimi: Virusi.
Teksti: Avni Qaili
.


2. S'dua t'jem e tjetër kujt

Muzika & orkestrimi: Virusi.
Teksti: Arsim Bunjaku
.

3. Zero, zero

Muzika & orkestrimi: Artan Kastrati.
Teksti: Fatmir Muja
.


4. E pamundur

 Muzika & teksti: Ilir Berani.
Orkestrimi: Virusi
.

5. Qeni që leh

 Muzika & orkestrimi: R, Bilbilov
Teksti: Arbërie Hetemi.6. Sa ilaqe

Muzika & orkestrimi: Virusi.
Teksti: Avni Qaili
.


7. Relax

Muzika: Enis Presheva Jr. & Patrick Brizard.
Orkestrimi: Enis Presheva Jr.
Teksti: Avni Qaili.8. Jean's Picikato

 Muzika & orkestrimi: Dac.
Teksti: Avni Qaili
 Pa pardon - 2007

1. Pa pardon

2. Pse të dua ty
Bekamix

3. Një lutje

Bekamix

4. Nuk dua tjetër
Bekamix

5. M'puq m'puq
Bekamix

6. Dridhem
Bekamix

7. Pranoje
Bekamix

8. Kthehu
Bekamix

9. Intro + Possesiv
Megamix

10. M'puq m'puq
Megamix

11. E kam shpirtin eksploziv
Megamix

12. Pranoje
Megamix

13. Luj me mu
Megamix

14. Dridhem

Megamix

15. Zor me mu, e keq pa mu
Megamix

16. Nuk dua tjetër
Megamix

17. Me hare
Megamix

18. Nuk harrohet
Megamix

19. Unë të dua
Megamix

20. Hajde bukuri
Megamix

21. Love child


Possesiv - 2006

1. Një lutje

2. Possesiv

Teksti: Avni Qahili
Kom. & Muzika: Darko Dimitrov


Njëra ndër këngët më të bukura eshte kënga "Possesiv". Ku me kete keng Genta morri pjese ne festivalin Eurovideo Grand Prix 2006, ne vendin e 3. Fjala"Possesiv" është një fjalë angleze dhe përdoret për persona që kërkojnë tërë dashurin dhe vëmendje e një personi tjetër.

3. Nuk harrohet

4. Hajde bukuri

5. Shko...

6. Largohu

7. E kam shpirtin eksploziv

8. Fjalë me bisht

9. Lutem

10. Me Hare

Teksti & Muzika: Beka


Më e fortë jam unë - 2005


1. Unë jam fati yt
Teksti: Arsim Bunjaku

2. Për ty jam e vdekur
Teksti: Arsim Bunjaku

3. Zor me mu e keq pa mu
Teksti: Fatmir Muja

4. Pse të dua ty
Teksti & komp: Arsim Bunjaku

5. M'puq, m'puq

Teksti: Avni Qahili

5. S'do të pres

Teksti: Arsim Bunjaku

6. M'u largo

Teksti & komp. & Aran: Johan Bejereholm & Blero

7. Gabova:
Teksti: Avni Qahili

8. Luj me mu
Teksti & komp: Beka

Producent: Florin Haliti & Naser Sylejmani


Mos më shiko - 2005

1. Pranoje
Teksti: Arsim Bunjaku

2. Pse nuk vallzoni

Teksti: Arsim Bunjaku

3. Unë të dua
Teksti: Arsim Bunjaku

4. Mos më shiko

Teksti: Memli Krasniqi

5. Melodi pa fund
Teksti: Ejup Shabani

6. S'mund ta them
Teksti: Fatmir Muja

7. Kthehu

Teksti: Fatmir Muja

8. Fenomen
Teksti: Ejup Shabani

9. Dridhem

Teksti: Shpresa Ismajli (Nena e Gentes)

Producent: Florin Haliti